TARGI TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI GASTROSILESIA

  • Drukuj zawartość bieżącej strony
  • Zapisz tekst bieżącej strony do PDF
15 września 2016

Młodzież miała okazję poznać asortyment urządzeń stosowanych w przemyśle przetwórstwa spożywczego. Ponadto mieliśmy okazję uczestniczyć w różnych prelekcjach i pokazach organizowanych przez profesjonalistów, np pokaz sommeliera połączony z degustacją win lub prezentacja mięs i dodatków klasycznych prowadzona przez Kurta Schellera.

    

Na terenie hali wystawowej producenci żywności, sprzętu i maszyn prezentowali swoje wyroby, niejednokrotnie połączone z pokazem sztuki kulinarnej i degustacją. Co zrozumiałe, pokazy te cieszyły się ogromnym zainteresowaniem naszej młodzieży- nikt nie wrócił głodny. Kolejną atrakcję stanowił świetnie wyposażony magazyn handlowy, gdzie można było nabyć wszystko o czym marzy kucharz i pracownik gastronomii każdego szczebla.
Jolanta Dyllus, Agnieszka Czepiel-Zając

Galeria

  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie