Uczenie przez smakowanie

  • Drukuj zawartość bieżącej strony
  • Zapisz tekst bieżącej strony do PDF
26 kwietnia 2022

Uczenie przez smakowanie to najlepsza metoda na poznanie, co możemy zaproponować turystom w naszym kraju i jakich doznań smakowych może doświadczyć polski turysta za granicą.

Na lekcji organizacji imprez i usług turystycznych zagościły takie specjały jak: bigos, obwarzanki, sękacz, piszinger, oscypki, pyry z gzikiem, zupa pomidorowa, paella, tortille, kebab, bliny, naleśniki Suzette, pizza, oliwki, pierogi ruskie, sałatka z kaszką kuskus, oliwa z oliwek oraz winogrona. Nikt z tej lekcji nie wyszedł głodny. Oprócz pełnego żołądka zabraliśmy do domów głowy pełne wiedzy, którą mamy nadzieję wykazać się na egzaminie zawodowym.

Galeria

  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie