Dzień Kitla – kulinarni bohaterzy

  • Drukuj zawartość bieżącej strony
  • Zapisz tekst bieżącej strony do PDF
28 marca 2022

Uczniowie klas gastronomicznych z II PG i III TG pod opieką pani Kariny Gaj-Woźniak przygotowali dania na „Ogólnopolski Konkurs Kulinarno-Edukacyjny Dzień Kitla – kulinarni bohaterzy”. Potrawa uczennic z III Tg została zakwalifikowana do finału.

Trzymajcie kciuki tylko mocno. Zdjęcia potraw przesłanych na konkurs to:
  • Polędwiczka wieprzowa w palonym sianie z sosem kawowym – III Tg,
  • Polędwiczki wieprzowe z figami w kremowym sosie, z makaronem tagliatelle – II Pg,
  • Polędwiczka wieprzowa, gratin z batatów, sos gorgonzola – III Tg,  
  • Polędwica wieprzowa w sosie pieczarkowo-śmietanowym – II Pg,  
  • Polędwiczka w ogrodzie – III Tg.

Galeria

  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie