Warsztaty gastronomiczne III b Tg i IV Tg/t

  • Drukuj zawartość bieżącej strony
  • Zapisz tekst bieżącej strony do PDF
15 listopada 2019

15 listopada w naszej szkole odbył się pierwszy z dwóch warsztatów gastronomicznych organizowanych przez Śląską Wyższą Szkołę Medyczną z Katowic.

Tematem przewodnim były w kuchnie świata. Potrawy jakie wykonaliśmy to mango lassi (napój indyjski), grecki deser z kaszy manny, badridżani (bakłażan z pastą orzechową po gruzińsku), chihirtma (gruziński rosół) oraz słodkie ziemniaki z piekarnika z Ameryki Południowej.
Pychota

Galeria

  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie