SPOLETO - DZIEŃ 15.

  • Drukuj zawartość bieżącej strony
  • Zapisz tekst bieżącej strony do PDF
28 maja 2017

TORNARE ALLA VILLA REDENTA. Jeszcze raz zaglądamy do Ostello Villa Redenta, ale w nieco innym charakterze. Tutaj właśnie odbywa praktyki Monika z klasy III ZSZ. Stażystka pomaga w przygotowaniu potraw tradycyjnej kuchni włoskiej dla gości mieszkających w willi. Lasagne, pizza, pasta oraz różne rodzaje "mięs krojonych" nie są już dla niej tajemnicą. 

 

Monika specjalizuje się w deserach. Przygotowywane przez nią tiramisu "powala na kolana". Kuchnia dba również o wegetarian, serwując sałatki, sery, a także kotleciki warzywne. 

Jeszcze zatęsknimy za tą kuchnią :-) 

Galeria

  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie