Spoleto dzień 3.

  • Drukuj zawartość bieżącej strony
  • Zapisz tekst bieżącej strony do PDF
14 maja 2019

Poznajemy nasze miejsca praktyk.

Czas zabrać się za pracę. Każdy z nas przyjechał, by się kształcić, by uczyć się nowych rzeczy, by coraz bardziej stawać się profesjonalnym w swoim zawodzie. 

Rozpoczynamy naszą praktykę. Poznajcie wraz  z nami miejsca, w których będziemy odbywać staże zawodowe.Każdy z nas odbywa praktyki zgodnie z kierunkiem w jakim się kształci. I tak mamy wśród nas najliczniejszą grupę kierunku: technik żywienia i usług gastronomicznych- 8 osób. KIerunek technik obsługi turystycznej reprezentują 4 osoby, technika ekonomistę- 3 osoby, a technika hotelarstwa 1 osoba.

A oto wykaz miejsc odbywania stażu:

1. Azzura Societa Cooperativa Sociale

2. Hotel Clitunno ***

3.Hotel dei Duchi ****

4. Ristorante "Il mio vinaio"

5. Traditional Cooking Pecchiarda Srls

6. Ristorante IITartufo

7. Ristrorante Tric Trac

8. Osteria Vecchio Camino

Każdy z nas z zapałem i entuzjazmem przekraczał próg miejsca pracy. Każdemu z nas towarzyszył jednak także niewielki lęk, bo to jednak inny kraj, trochę inna kultura, inny język ....Czasem niewielki lęk może działać mobilizujaco i tak też będzie w naszym przypadku.  Zaczynamy włoskie praktyki.

 

 

 

Galeria

  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie