SPOLETO - DZIEŃ 4.

  • Drukuj zawartość bieżącej strony
  • Zapisz tekst bieżącej strony do PDF
17 maja 2017

Buon appetito!  Natalia e Karolina. Jednym z miejsc praktyk uczniów profilu technik żywienia i usług gastronomicznych jest MY BAR. Pracują tam Natalia i Karolina z klasy II Te/g. Jest to bistro, które specjalizuje się w serwowaniu śniadań i lunchów. Znane jest w Spoleto z doskonałej jakości kawy, przygotowywanej na różne sposoby. Cappuccino, espresso, latte americano czy espresso macchiato nie są już dla naszych stażystek tajemnicą. 

Drugą specjalnością baru są Tavola Calda przygotowywane z tradycyjnych włoskich surowców. Można tam spróbować m.in.: prosciutto z rukolą i parmezanem, sałatki z tuńczykiem i oliwą, grillowanej cukinii i pomidorów oraz doskonałej włoskiej pasty. Dziewczęta uczą się, obserwują, przygotowują kawę, potrawy i świetnie się przy tym bawią :)

Galeria

  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie